NIEUW GETEST: Burt’s Bees Napa Vineyard lipstick

Iedereen heeft wel een paar kleine mini-verslavingen waar we niet mee kunnen (of willen) stoppen. Één van die mini-verslavingen bij mij zijn toch echt lipsticks & lipbalsem, voornamelijk de kleur rood. En wauw: ik heb een nieuw favorietje hoor, namelijk de ‘Burt’s Bees Napa Vineyard lipstick’.

Burt’s Bees staat het meest bekend om zijn lipbalsem. In een ver verleden toen ik nog heftig, pijnlijke lippen had door een vitamine A-kuur zocht ik een ‘lieve lipbalsem’ om mijn kapotte lippen te verzorgen. Ik vertikte het om Labello op te smeren en kreeg dan ook het advies om Burt’s Bees lipbalsem te gebruiken; het bestaat namelijk alleen maar uit natuurlijke ingrediënten. Nog steeds ben ik onwijs verliefd op Burt’s Bees lippenverzorging en ben dan ook mega enthousiast over de nieuwe lipsticks wat 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat!

Win-win lipstick

Het design van de lipstick is zeker weten fashionable te noemen. De dop van de lipstick heeft de vorm van een bijenraat, hoe cool. De ‘wonder’-ingrediënten waarmee de lipstick uitblinkt zijn shea butter, jajoba olie & kendi olie. Deze ingrediënten zorgen voor zijdezachte lippen en hydratatie. Verleidelijk, rode lippen en tegelijkertijd extra lieve verzorging: een echte ‘win-win lipstick’ dus!

Zijdezachte lippen & intens, rode kleur

Het eerste wat me opvalt is dat ik totáál geen moeite hoef te doen om de lipstick aan te brengen. Door de ronde punt van de lipstick kan ik perfect de vormen van mijn lippen volgen. Daarnaast hoef ik amper tot niet te ‘drukken’ om de kleur goed op mijn lippen te krijgen. De beste vergelijking die ik kan maken: het voelt aan alsof je een zijdezachte lip-butter op je kussentjes aanbrengt, alleen dan zonder het ‘vette, plakkerige gevoel’. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daadwerkelijk versteld sta van de kwaliteit van deze lipstick.

De lipstick heeft een intens, rode kleur met een subtiele glans. Na een lange dag heb ik zijdezachte lippen overgehouden aan de lipstick. Het enige waar ik een klein beetje kritisch over moet zijn: de lipstick geeft wel af. Let dus goed op zodra je een witte blouse over je hoofd aan trekt. Pluspuntje: de lipstick geeft niet af op je tanden, so don’t worry.

 En dan nu het eindresultaat:

 • Kleur: 10.
  Oprecht. I loooove de intens, rode kleur.
 • Aanbrengen: 10.
 • Plakkerig?
  Totaal niet.
 • Verzorging?
  Optimaal.
 • 24-uur garantie?
  Helaas, de lipstick geeft wel af. Na een lekker hapje gegeten te hebben mag je absoluut weer eventjes opnieuw de lipstick aanbrengen. Maar eerlijk, hoe erg vinden we dat?
 • Puurheid?
  Score! Ik word blij van de ingrediënten die in het product voorkomen. ‘All natural’.

PRIJS: €11,99.

De Burt’s Bees lipstick biedt in totaal 6 varianten. De lipsticks zijn bij diverse drogisterijen te verkrijgen, zelf heb ik mijn lipstick bij Holland & Barret vandaan. Heb jij de nieuwe Burt’s Bees lipstick al uitgeprobeerd?

Geef een reactie